Formål

I Data Discovery Lab stiller vi vores viden, kompetencer og teknologi indenfor datadrevne undersøgelser til rådighed for vores kunder, primært i advokatbranchen.

Vi er dataspecialister og kan derfor rådgive om den bedste udnyttelse af teknologien i forhold til at sikre og analysere data. Vi tager udgangspunkt i kundens situation og tilpasser løsningen, så den giver bedst mening. En digitalisering af interne processer og arbejdsgange kræver god forståelse for, hvordan det påvirker medarbejderne, og hvad de skal gøre anderledes – vi hjælper derfor gerne med uddannelse og træning, så I kommer godt i gang med brugen af den nyeste teknologi.

Vores formål

Vi er sat i verden for at hjælpe med at fange svindlerne. Tid er en knap ressource, både når det gælder om at finde beviser og få en sag gjort klar til fremstilling – men også i en arbejdsdag. Vi vil derfor rigtig gerne stille vores viden, kompetencer og teknologi til rådighed for advokaterne, så vi forkorter tiden frem til sagsfremstilling. Derved kan advokaterne bruge deres tid på at få lavet de bedste og mest effektive undersøgelser – og mindre tid på de mere manuelle og trivielle tidskrævende opgaver, som teknologien kan udføre for dem

Værdien af sammenspillet mellem mennesket og teknologien er det, som vi i Data Discovery Lab lever for at udbrede til gavn for at løse selv de mest komplekse undersøgelser. Vi ved, hvad brugen af data og teknologi kan gøre for at løse en sag hurtigt og effektivt – og hvordan vi gør det bedst.