Vi hjælper med

Vi hjælper med

I Data Discovery Lab er vores mål altid at gøre det umulige muligt, ved at hjælpe dig til at finde det du søger, ved at give dig den indsigt som vi kan skabe gennem vores værktøj, vil vi give dig muligheden for at træffe de rigtige beslutninger og gøre det i tide, på et fuldt oplyst grundlag.

  • Vi leverer muligheden for en mere Data-Drevet undersøgelse og efterforskning med en anderledelse tilgang til at undersøge ustruktureret og struktureret data med vores værktøj.
  • Indsigt, overblik og dyb forståelse for sagen, indenfor få timer, som hjælper vores kunder med at handle hurtigt og træffe de rigtige beslutninger, på det rigtige grundlag.
  • Vi udvikler vores intelligens i vores Data Discovery Lab til løbende at præstere bedre og til at finde og levere resultater i store sæt af struktureret og ustruktureret data.
  • Du er som kunde hos os, en del af processen og ikke alene på sidelinjen af et kæmpestort projekt med mange involverede. Vi arbejder i en lille gruppe inde i vores Laboratorier hvor du er med hele vejen.

Med integritet i centrum støtter vi hele undersøgelsesprocessen, mens vi overvåger din forretningsrisiko, overholdelse af GDPR, for at hjælpe med at opretholde tillid, omdømme og respekt.

Data-Drevne eDiscovery-tjenester

Data Discovery Lab’s digitale efterforskningsplatform dækker hele processen, fra at sikre at dokumentationen er på plads inklusiv opsætning af principperne for data. Dette giver os mulighed for at opbygge konteksten for platformen samt at finde resultater i dine data hurtigt, præcist og effektivt.

Fra indlæsning af data til det første resultat:

Vores e-Discovery team indlæser datasættet med store mængder ustruktureret eller struktureret data i Data Discovery Lab-platformen. Vores modeller fungerer øjeblikkeligt, og i løbet af kort tid begynder vi at gennemgå det første resultat. Vi fortsætter med at forbedre resultaterne ved hjælp af kunstig intelligens, indtil du har den indsigt, klarhed og det niveau af raffinement, du har brug for.

Vigtigst af alt, hjælper vi med at guide og støtte dig i din specifikke sag/opgave, med at finde præcist det data du leder efter – Det betyder, at vi ikke bombarderer dig med udfordringer vedrørende nye regler, it-problemer eller andre teknologispørgsmål – vi leverer under de mest restriktive regler, der er behov for – det er vores DNA.

Call Now Button