Tænk hvis dit arbejder forsætter når du ikke er på arbejde

Tænk hvis dit arbejder forsætter når du ikke er på arbejde

Data Discovery Labs data laboratorie for konkurser, kan hjælpe alle kuratorer med at finde de relevante oplysninger ved en konkurser. Laboratoriet er opbygget med udgangspunkt i den måde advokater efterforsker på, nemlig ved at skabe et overblik og herefter systematisk arbejde sig ind på fakta.

Forstil dig at når dommeren har ført til dombogen at virksomheden nu overdrages til kurator, herefter kontakter du en Data konsulent i Data Discovery Lab, hvorefter dataindsamlingen starter op. I den optimale situation, har du alt det relevante data fra, server, arbejds Pc’er, mobiltelefoner, IPads og de sociale media, så hurtigt at det kan få stor betydning for beskyttelse af værdierne i virksomheden. Ikke nok med det, når den første fil, dokument, sms eller billede rammer dit laboratorie, tænker maskinen som du gør, og arbejdet er nu i gang med, at finde ud af hvad der har foregået.

Det er ikke noget vi bare drømmer om, dette er et eksempel på hvordan du som advokat kan arbejde med data-drevet efterforskning og undersøgelser. Du vil altid have overblikket og forstå hvad der forgået, uden du skal bruge timer, dage på at gennemlæse dokumenter, mails og kontroller kontoudtog, kreditor og debitor afstemning etc.

Hvad er det så du skal gøre.

Op til retsmødet pågår der en sædvanlig forberedelse med at stille skarpt på sagen. Det er det samme her, men med laboratoriet kommer der en dataindsamlings motor. Den samler alt data ind som er relevant og som man kan tilgå inden for lovens krav, disse data bliver indlæst i dit laboratorie, og her bliver det gennemlæst, og vel og mærke ALT bliver læst, og kategoriseret i 8 hovedkategorier.

Dommen bliver afsagt og virksomheden overgår til kurator, så skal du have informationer adgangskoder til virksomheden og adgangskoder til virksomhedens server, PC, telefoner mm. Det sendes via mail eller SMS til dit Laboratorie, og nu låser vi maskiner, server og telefoner op og indlæser alt data fra virksomheden.

1, 2 eller 5 timer efter du forlader rette er ALT gennemlæst, analyseret og kategoriseret og du kan søge i alt. Laboratoriet har også set på om der er mønstre. Laboratoriet er nu i stand til at fortælle dig og se mønstre som bl.a. kan udspringe af de søge kriterier du fortæller der skal søges på. Mønstre som kan være svære at gennemskue, men vha. AI finder vi det umulige i det mulige. Du har nu de relevante beviser, og kan dermed endnu bedre sikre værdierne i konkursboet.

70% mere effektivt end i dag.

Vi mener, at et konkurs bo kan undersøges mere effektive ved at benytte et laboratoriet med kunstig intelligens – det som vi kender som AI. Og grunden til at vi holder på, at advokatens arbejde bliver 70% mere effektiv, er at vi ikke skal i gang med at kode modeller, eller udvikle en løsning fra sag til sag, alt samme står klar til brug.

Ring og får en hurtig demo, af vores Get to the point møde – så ser du mulighederne for at øge din forretning, med flere og mere komplekse sager.

Vi har moniteret markedet, og har de bedste og mest avancerede data modeller udviklet. Dertil har vi den hurtigste og grundigste dataindsamlings motor, og vi er eksperter i data. Derved kan vi forene det bedste i to verdener – Advokatens juridiske ekspertise, med vores dataindsigt

Listen af modeller som er i Data Discovery Lab’s Laboratorie er lang – men de er alle udviklet og har været i brug de sidste 5-10 år, og er derfor gennemtestede. De skal bare have data, så træner vore maschine learning modellerne på den nye data, og derved opnår du en effektiv opklaring. Ikke nok med det, så har vi et workflow, som understøtter din arbejdsproces. Det betyder, at når vi finder det relevante i vores Get to the point møde, så hjælper motoren os med at finde endnu mere. Vi behøver således kun læse lidt af materialet, så gør maskinen arbejdet for os. Alt bliver dokumenteret og kan fremlægges til eftersyn.

Call Now Button