Tænk hvis dit arbejder forsætter, når du ikke er på arbejde

Data Discovery Labs data laboratorie for konkurser kan hjælpe alle kuratorer med at finde de relevante oplysninger ved en konkurs. Laboratoriet er opbygget med udgangspunkt i den måde, som advokater efterforsker på – nemlig ved at skabe et overblik og herefter systematisk arbejde sig ind på fakta.

Forstil dig følgende case: Dommeren har ført til dombogen, at virksomheden nu overdrages til kurator. Med det samme kontakter du en datakonsulent i Data Discovery Lab, hvorefter dataindsamlingen starter op. I den optimale situation, har du alt det relevante data fra server, arbejdscomputere, mobiltelefoner, IPads og de sociale media, da det hurtigt kan få stor betydning for beskyttelse af værdierne i virksomheden. Ikke nok med det, når den første fil, dokument, sms eller billede rammer dit laboratorie hos Data Discovery Lab, da arbejder maskinen med data og arbejdet er nu i gang med at finde ud af, hvad der har foregået.

Det er ikke noget, vi bare drømmer om. Dette er et eksempel på, hvordan du som advokat kan arbejde med datadrevet efterforskning og undersøgelser. Du vil altid have overblikket og forstå, hvad der forgået, uden du skal bruge timer, dage på at gennemlæse dokumenter, mails og kontrollere kontoudtog, kreditor og debitor afstemning etc.

Hvad er det, du skal gøre

Op til retsmødet pågår der den sædvanlige forberedelse med at stille skarpt på sagen. Det er det samme her, men med laboratoriet kommer der en dataindsamlings motor, som hjælper med den del. Den samler alt data ind som er relevant og som man kan tilgå inden for lovens krav. Disse data bliver indlæst i dit laboratorie, og her bliver det gennemlæst, og vel og mærke ALT bliver læst og kategoriseret i 8 hovedkategorier.

Dommen bliver afsagt og virksomheden overgår til kurator, så skal du have informationer adgangskoder til virksomheden og adgangskoder til virksomhedens server, PC, telefoner mm. Det sendes via mail eller SMS til dit laboratorie hos Data Discovery Lab, og nu låser vi maskiner, server og telefoner op og indlæser alt data direkte fra virksomheden – uden ekstern transport af data.

Afhængig af datamængden går der typisk 1-5 timer til ALT data er gennemlæst, analyseret og kategoriseret og du kan begynde at søge i den samlede data. Allerede under dataindlæsningen, har laboratoriet også set på, om der er mønstre. Laboratoriet er nu i stand til at fortælle dig og se mønstre som bl.a. kan udspringe af de søge kriterier, du har angivet, der skal søges på. Mønstre som kan være svære at gennemskue, men som vi finder vha. AI. Du har nu de relevante beviser, og kan dermed endnu bedre sikre værdierne i konkursboet.

70% mere effektivt end i dag

Vi mener, at et konkurs bo kan undersøges mere effektive ved at benytte et laboratoriet med kunstig intelligens – det som vi kender som AI. Og grunden til at vi holder på, at advokatens arbejde bliver 70% mere effektiv, er at vi ikke skal i gang med at kode modeller, eller udvikle en løsning fra sag til sag, alt samme står klar til brug.

Ring og får en hurtig demo af vores ‘Get-to-the-point’ møde – så ser du mulighederne for at øge din forretning, med flere og mere komplekse sager.

Vi har moniteret markedet, og har de bedste og mest avancerede datamodeller, der er udviklet. Dertil har vi den hurtigste og grundigste dataindsamlings-motor, og vi er eksperter i data. Derved kan vi forene det bedste i to verdener – Advokatens juridiske ekspertise, med vores dataekspertise

Listen af modeller, som er i Data Discovery Lab’s Laboratorie er lang – men de er alle udviklet og har været i brug de sidste 5-10 år, og er derfor gennemtestede. De skal bare have data, så træner vore maschine learning teknologi modellerne på den nye data, og derved opnår du en effektiv opklaring. Ikke nok med det, så har vi et workflow, som understøtter din arbejdsproces. Det betyder, at når vi finder det relevante i vores ‘Get-to-the-point’ møde, så hjælper motoren os med at finde endnu mere. Vi behøver således kun at læse lidt af materialet, så gør maskinen arbejdet for os. Alt bliver dokumenteret og kan fremlægges til eftersyn.

Call Now Button