Step 4

black and white photo of human hand and robot hand

Når sagens kompleksitet og størrelse tilsiger det, leveres injektionen til et mere avanceret eDiscovery system.

Dette kan f.eks. gøres direkte fra Data Exploren (software til dataindsamling) efter endt dataindlæsning og pDiscovery (Early Case Assessment), eller data kan indlæses direkte i eDiscovery systemet.

eDiscovery er ikke noget der kræver eksterne for at behandle. Det er et klik og data vil blive indlæst, med al den viden som man allerede har anskaffet sig i pDiscovery fasen. Man får hjælpen via en kraftfuld maskine, som har al den teknologi der skal til for at løse komplekse sager og undersøgelser. Men det stopper ikke der – inkluderet i løsningen, er ML (machine learning) og AI (Artificial Intelligence), som understøtter undersøgelser inden for alle typer af mere komplekse sager, og derfor give det mening at undersøge disse typer sager her.

Vores modelunivers er allerede defineret og klart til brug. Skulle man have en sag, hvor det fx er et spørgsmål om at finde prisaftaler, chikane, AML osv., så kan det klares her. Løsningerne, med fx machine learning og AI, kan genkende avanceret mønstre, og er et system som matcher komplekse arbejdsprocesser med mange medarbejdere involveret. Systemet behandler og leverer resultaterne hurtigt og effektivt, igen et system som kan spare advokaterne tid.

Call Now Button