Proces flow – illustration

EDRM standarden er vigtig, men den ser udelukkende på eDiscovery processen.
I Data Discovery Lab ved vi, at der er meget mere data end EDRM processen indeholder, og før vi når til eDiscovery processen.

100 % eller ?

100 % præcis - er vigtigt når data skal sikres og indsamles. Men før det kommer her til, bør man være grundig i at forstå dataenes DNA og dermed få mest mulig ud af den data, der er til rådighed.

100% er det laveste

Vores proces er tænkt sådan at "næsten" ingen overraskelser opstår. Hvis der imidlertid er brug for at ændre kurs under sagsbehandlingen, så er processen dynamisk og man kan altid springe ind og ud, alt efter hvad der er brug for i forløbet

Advokaten er altid i kontrol

Det skal ikke være AI modeller eller maskinerne, der sætter retningen - det er advokaten

Dit Data Laboratorie

ML (machine learning) og AI (Artificial Intelligence) hjælper med at finde det, som I som advokater og efterforskere leder efter. Modellerne er med til at optimere søgeprocessen, og afhjælpe i komplekse datasæt med at se sammenhænge i data.

Overblik der skaber handling

I dag kan det være svært at skabe et overblik i data - løsningen er ikke at gøre som man plejer, for mængden af data vokser bare år for år

pDiscovery

Vores proces hjælper med at sikre, indsamle og standardisere data i alle typer af opgaver og sagskomplekser. Alt den data som indsamles bliver godt beskyttet i jeres helt eget Data Laboratorie, som lever op til GDPR-lovgivning og krav om høj sikkerhed

Digital DNA

Alle sætter digitale aftryk på nettet, mobileenheder, computere, i bilen på cyklen og mange andre stededr. Uanset hvilken enhed, der er tale om, så fortæller den meget mere om dig end du kan forstille dig.

DNA findes over alt

Når vi først får kortlagt en persons digitale DNA, så kan vi finde alt via nettet i dag - hvilket er lovligt, da det er dig selv, der deler alt dette med alle. Det bruger vi i vores efterforskning, men vi benytter også dette til at beskytte dig.

Selvom processen kan syne lineær, så er vores tilgang det langt fra. I nogle sager giver det mening at starte i step 1, mens det i andre sager kan give mest mening at starte i step 4. 

Vi tilpasser vores proces til hver enkelt sag, så I kun kommer igennem den del af processen, som er nødvendig for den respektive sag. Vores Data Laboratorie råder derimod over alle de nødvendige elementer og teknologier til at få gjort processen digital. 

Vi hjælper jer med at starte en sag, der hvor det giver mest værdi og med de teknologier, som kan hjælpe mest muligt til en hurtig, sikker og effektiv sagsbehandling.

Step 1

Fakta og data - Legal hold - Data Plan - Data sikring Triggers - Data efterforskning

Step 2

Data behandling - Data indsamling - Data opbevarelse - Early warning

Step 3

Scenario afklaring - Overblik - pDiscovery (ECA) - Data indsamling

Step 4

eDiscovery - Data Laboratorie - Artificial intelligence (AI) - Machine learning (ML)

Step 5

Advokaterne i kontrol - Analyser - Dybe undersøgelser - Dokument gennemgang

Step 6

Retsmøde - Aflevering til myndighed - Forhandling
Call Now Button