Sådan gør du – den fulde proces til en digital undersøgelse

Sådan gør du – den fulde proces til en digital undersøgelse

Få svar op til 70% hurtigere med Data Discovery Lab – Den mest avancerede data analytiske platform for digital efterforskning.

Kravene til at virksomheder bliver mere og mere data drevet er stigende, hvilket ofte medfører kompleksitet og ekstra omkostninger. Omkostningerne er bl.a. forbundet med processen i analysefasen af data som skal afdække et specifikt forhold – Dette kan være juridisk Risk, konkurrence optimering, IP-tyveri, HR relaterede, etc.

Samtidig med at virksomheder analyserer data stiger kritikken også pga. hastigheden af processen – dette kan skyldes at processen er manuel tung, da understøttende værktøjer for processen kan være svære at finde, helt mangler, eller er for komplekse at anvende.

Hastighed kan være en afgørende faktor for den specifikke sag, og jo mere tidskrævende undersøgelser er, jo større vil omkostningerne blive – dette er ikke isoleret set på tid og allokerede ressourcer, men også i skade på omdømme og tabt tid hos de involverede medarbejdere, direkte som indirekte.

Hos Data Discovery Lab tilbyder vi en platform der er medvirkende til at accelerere processen i en undersøgelse – dette gør vi ved at kombinere den patenterede machine learning teknologi, med hurtigt og intuitivt overblik med vores clusterwheel, som visuelt præsenterer indekseringen af data. Vores platform gør det muligt at finde præcis den information der skal bruges, og det hele tager timer og ikke uger.

Dataindlæsning

Første step er at indlæse data ind i et dedikeret miljø, som understøtter de nyeste sikkerhedsanvisninger, hvorfor dette bl.a. gøres via et krypteringsværktøj.

Hurtigt svar på fuldt oplyst grundlag med Data Discovery Lab

Data Discovery Lab tilbyder den mest omfattende og avancerede dataanalyse platform til efterforskning, E-Discovery, intelligente mining og compliance.

Den patenterede teknologi er specifikt designet til at gøre det muligt for dig at accelerere processen ”at identificere relevant information”. Samtidig med at du eksempelvis minimerer din virksomheds juridiske risiko.

Nedenfor et hurtigt overblik over vores key features.

Kommunikation og Samtaler

Viser det komplette billede af kommunikationsnetværk, og gør det muligt hurtigt at identificere interessante personer, og udforske relationer og samtaler.

Electronic Discovery

Brug Data Discovery Lab til at vurdere Legal Risk, Formulere Legal Strategier samt reducere Legal omkostninger.

Data overblik på får minutter

Hvert element på dashboardet er interaktivt og gør det muligt at dykke ned i de underliggende detaljer. Når søgningerne udføres, vil dashboardet automatisk vise detaljerne man kigger ind i, og derved gøre det nemmere at finde mening i selv de største datasæt.

Start med en simpel termer, formulering eller en hel tegnsætning – Data Discovery Lab ”concept search” udvider ved hjælp af kunstig intelligens automatisk din søgning, for at finde relateret data, som eksempelvis mønstre, som tidligere var ukendt, og umuligt at finde, eller relatere til.

Transparant koncept søgning

Nogle gange er de mest relevante data ikke nøjagtigt, hvad du tror, de vil være.

Ved at benytte koncept-søgning giver teknologien dig mulighed for at starte med en sætning, et afsnit eller endda hele dokumentet og derefter automatisk udvide din søgning for at afsløre relaterede begreber. Ofte kan dette værktøj afsløre nøglekoncepter, som din organisation ikke tidligere har forbundet med hinanden

Kommer der mere data – så ændre det ikke på clustering af den indlæste data

Un-supervised Machine Learning når det er bedst. Interaktiv clustering visualisering giver dig mulighed for hurtigt at udforske emner som er interessante, uanset datamængden. 

Hvem vidste hvad hvornår med kun et klik

Kommunikationsanalyse

Med kommunikationsanalysen kan du nemt finde frem til hvem vidste hvad hvornår, samt hvilke emner der har været kommunikeret om og ”hovedperson(erne)”. Dette er medvirkende til hurtigt at få overblik over hvornår specifikke samtaler har fundet sted, hvilke personer der er nøglepersoner samt på hvilke tidspunkter de har været en del af kommunikationen.

Call Now Button