Hvordan gør vi det mere digitalt?

Hvordan gør vi det mere digitalt?

Vi har erfaret at ‘not one size fits all’ – hvilket betyder, at vi skal se på, hvor og hvordan det giver mening for en kunde at blive mere digital i sin arbejdsgang.

Vi har en palette med forskellige teknologier og løsninger, som kan sammensættes så den matcher kundens behov. Vi har også en mening om, hvilke løsninger, der med fordel kan implementeres, samt hvilke processer, det giver mening at sætte strøm til – og det giver vi gerne en demo af.

Vores metode til anvendelse af teknologien til sagshåndtering er bygget op omkring 3 forskellige temaer: Dataindsamling, P-Discovery, og E-Discovery.

Vi kan vælge de løsninger og teknologier fra de 3 temaer, som passer lige præcist til opgaven – det er derfor ikke en nødvendighed at skulle igennem alle tre.

 

Se nedenfor, hvad de 3 temaer indeholder og hvordan teknologien kan hjælpe

Dataindsamling

Dit Data Laboratorie

Ikke tid til at fejle

Det er essentielt for sagens videre forløb, at data sikres hurtigt, rigtigt og sikkert. Derfor har vi udviklet vores egen Data Explorer, der kan benyttes til at hente data fra alle typer af enheder (computere, tablets, mobiler osv.), og som kan sortere og analysere data, mens data indlæses. Herefter er data klar til næste fase, P-Discovery (Pre-Discovery eller tidlig dataanalyse).
Læs mere her

pDiscovery

Få et svar nu, ikke om timer eller dage

Find beviser mens vi indlæser

pDiscovery (Pre-Discovery eller tidlig dataanalyse) er fasen efter dataindlæsning. Dette foregår ligeledes i vores egen Data Explorer og giver et hurtigt indblik i, hvad data indeholder af spor til sagens videre forløb. Du kan få såkaldte 'early warnings' baseret på din egen instruks, med indikationer af, hvilke dokumenter som er vigtige at gå i gang med at læse, samt hvor stor og kompleks sagen eventuelt er. Dermed kan du hurtigt planlægge sagens videre forløb og planlægge de nødvendige ressourcer.
Læs mere her

eDiscovery

Juridiske model i dit Data Laboratorie

Maskinerne arbejder også når vi har fri

Ved store og datatunge sager, kræver det et eDiscovery system til at håndtere den videre dataanalyse. Det stiller vi naturligvis til rådighed, og vi kan indlæse data direkte fra vores egen Data Explorer, så vi undgår ekstern transport af data. Det er ikke alle sager, der kræver et eDiscovery system, og derfor mener vi, at det kun giver mening at benytte, når sagen kan bære det.
Læs mere her
Call Now Button