Datadrevne eDiscovery tjenester

Data Discovery Lab’s digitale efterforskningsplatform dækker hele processen, fra at sikre at dokumentationen er på plads inklusiv opsætning af principperne for data. Dette giver os mulighed for at opbygge konteksten for platformen, samt at finde resultater i dine data hurtigt, præcist og effektivt.

Fra indlæsning af data til det første resultat:

Vores eDiscovery team indlæser datasættet med store mængder ustruktureret eller struktureret data i Data Discovery Lab-platformen. Vores modeller fungerer øjeblikkeligt, og i løbet af kort tid begynder vi at gennemgå det første resultat. Vi fortsætter med at forbedre resultaterne ved hjælp af kunstig intelligens, indtil du har den indsigt, klarhed og det niveau af raffinement, du har brug for.

Vigtigst af alt, hjælper vi med at guide og støtte dig i din specifikke sag/opgave, og med at finde præcist det data, du leder efter. Det betyder, at vi ikke bombarderer dig med udfordringer vedrørende nye regler, it-problemer eller andre teknologi spørgsmål – vi leverer under de mest restriktive regler, der er behov for – det er en del af vores DNA.

Call Now Button