Data Discovery Lab

Vores berettigelse i den juridiske proces

Vores berettigelse og værdiskabende grundlag er data. Vi er her for at transformere den måde data bliver benyttet indenfor efterforskning og undersøgelser i dag. Vi arbejder indenfor dataanalyse, dataprocessering, dataindsamling, etc. med speciale indenfor efterforskning og/eller undersøgelser og identificering. Kort sagt at finde alle de potentielle relevante data i første omgang; håndtere det sikkert, lovligt og forsvarligt og analysere mønstre for at give klarhed og indsigt, sandhed og ikke mindst skabe mening ud fra data.

Den fortsatte eksponentielle vækst af data i form af brugerdata, dark data, osv. stiller større krav til efterforskning og til dem der har brug for at få adgang til og vurdere digitalt materiale – og samtidig være i stand til at gøre det hurtigt, omkostningseffektivt og forholdsmæssigt.

I Data Discovery Lab hjælper vi med at søge og finde oplysninger i data. Dette kunne være:

 • at samle en lovgivningsmæssig rapport
 • at finde nøgleaktørerne i en datasikkerhedssituation
 • lokalisering af det dokument/korrespondance der indeholder det ”fældende bevis” i en straffesag eller efterforskning af virksomheder
 • gennemgang af beviser for hurtig og initial sags-vurdering til det hurtige overblik 
 • eller at kigge på statistiske oplysninger for at forbedre en eksisterende forretningsproces

More Data Less Work

Data Discovery Lab tilbyder Laboratorier med førende teknologier, som har været og fortsat bliver benyttet af advokater og juridiske afdelinger i amerikanske selskaber gennem de sidste 15 år. Vores Laboratorie har alt det nødvendige inden for Kunstig Intelligens (AI), hvilket gør os i stand til at indsamle data og behandle den på ganske kort tid. Undersøgelser og efterforskningsarbejde bliver drevet gennem data indsigt, men med den juridiske model som fundament, hvilket medfører bedre og hurtigere konklusion, baseret på et fuldt oplyst grundlag.

Vores analyseteam og jeres eksperter giver tilsammen den største sandsynlighed for gennembrud. Vores analytikerteam anvender den ledende teknologi indenfor legal tech, og du som advokat skal ikke tænke på om produktet er bedst til at løse en tvist, IP Ret, M&A eller en stor svindel sag med millioner af dokumenter. Vi har teknologien, du har ekspertviden – du forsætter med at arbejde, som du altid har gjort, så sørger vores data analytikere for at understøtte dine arbejdsopgaver med fakta dette resulterer i øget værdi, med reducering af tid og omkostninger.

Sæt fart på dine undersøgelser - start arbejdet allerede før du har data, og analysér imens og efter du modtager data.
More data with less work
green and yellow printed textile
Data Discovery Lab
Data lyver ikke

eDiscovery

Vores Laboratorie er designet til at blive brugt af advokaten og for at optimere og effektivisere arbejdsprocesser.

Vi tilbyder dataindsamling på den fysiske lokation, eller via vores remote access værktøj. Vi indsamler data på alle typer af enheder og scanner også hardcopy materiale til digital information og konvertere lyd om til tekst – fx en filmet afhøring tekstes og du kan via specifikke steder i teksten automatisk spole frem til det punkt i optagelsen.

Vores eDiscovery er bygget til efterforskning og undersøgelser, så derfor skal der hverken kodes eller udføres andre forsinkende arbejdsprocesser. Straks efter dataindlæsning kan analysearbejde starte

Vi er alle certificeret indenfor data processering og data produktion.

Vi driver hele den digitale efterforskning og undersøgelse med projektledelse og dataanalyser – jeres opgave er at være eksperterne og gør det I plejer, mens vi understøtter med den digitale proces.

close up of human hand
 • Data indlæsning og databehandling af data fra 1 mb til flere 100 terabyte data og R&D håndtering af vanskelige filtyper
 • Anvendelsen af den sidste nye teknologi indenfor eDiscovery, Data forensics, Device forensics 
 • Vi har et ”bibliotek” af allerede udviklede data modeller til at finde svindel, tvist, AML, diskriminering og M&A samt mange andre, som du kan se her
 • Vi uddanner og træner indenfor hvordan man bruger data til efterforskning og undersøgelser, samt hvordan man får mere ud af værktøjer som Nuix, Relativity, Brainspace, Reveal NexLP, og mange andre værktøjer.

Managed review

Mens nogle kunder er glade for at gennemføre deres egne data-drevne efterforskninger eller undersøgelser i vores Laboratorie,  da benytter andre kunder vores Managed Review-service (MR). Vores MR-Service er designet til at understøtte den manuelle proces i en data-efterforskning/undersøgelse digitalt, for at man som kunde kan;

 • Øge antallet af opgaver uden at øge FTE 
 • Komme hurtigere frem til konklusion, ved brug af intelligent teknologi
 • Få adgang til mere data hurtigt og effektivt
 • Øge hastighed, nøjagtighed og sandsynlighed for resultat, samtidig med at omkostningerne reduceres væsentligt.

Da vores tilgang er data-drevet, kan den gennemsnitlige proces effektivisering give op til 70% besparelse, sammenlignet med den traditionelle tilgang. Denne besparelse er uden de store IT-projekter, køb eller installation af noget software eller hardware, og man skal heller ikke udvikle  nye komplekse datamodeller – du får et login, så kører vi.

Vores metode er gennemprøvet af de førende advokathuse og juridiske afdelinger over de sidste 15 år, og vi bygger vores tilgang og projektledelse fra vores baggrund fra it-udviklingsprojekter og med en høj kvalitetskontrol. Derfor er vores daglige arbejde, drevet af de højeste sikkerhedsstandarder, samt moralske og etiske regelsæt.

Undersøgelser

Vi er go-to-partner for både advokater, myndigheder, offentlige styrelser og private virksomheder, der har brug for assistance i et data-drevet efterforskningsforløb af f.eks. mistanke om kriminel aktivitet eller IP-tyveri.

Efterforskning og undersøgelser i vores Laboratorie, sker i samarbejde med vores dataanalytiker og jeres juridiske eksperter. Kombinationen af data eksperter og jeres juridiske eksperter giver et hurtig overblik og understøtter konklusionen der giver dig mulighed for at beslutte næste skridt.

 • Hent og gennemgå slettede data fra enheder, der normalt ikke kan fås med standardværktøjer.
 • Behandle store mængder af data og datatyper med avancerede søgefunktioner ved hjælp af nøgleord for hurtigt at hente oplysninger – her hjælper den kunstige intelligens med at finde relaterede informationer.
 • Dataanalyser og mønstre, koncepter og datakvalitet med fuld dokumentation for indsamlings- og behandlingsmetode
 • Hvordan den data-drevne undersøgelsesstrategi skal angribes for at sikre en 100% understøttelse af den juridiske metode
Call Now Button