70% mere effektiv ved brug af AI

Når dommeren erklærer en virksomhed konkurs, store som små, er det vigtig at beskytte værdierne meget hurtigt. Det er uanset om situationen kræver, at der skal indledes en retslig procedure.

I Data Discovery Lab har vi bygget et konkurs-laboratorie til advokater, som sikrer en hurtig proces og understøtter kuratorens arbejde og opgaver, sådan at alle oplysninger kommer frem hurtigt.  Laboratoriet understøtter hastigheden i sagen, sikrer at alt bliver gennem analyseret med markedets stærkeste analyseværktøj. Det giver derved kurator det bedst tænkelige udgangspunkt for at fastholde værdierne

Effektiviser dit arbejde som advokat med op til 70%

Ikke kun en drøm – Vores kunder benytter det i dag Læs mere her

Vi dataindsamler og dataindlæser alle de data, vi finder, hvorefter det indlæses i konkurs Laboratoriet. Herefter strukturerer vi alt tilgængeligt datamateriale, og i samråd med jeres eksperter udvælger vi relevante søgekriterier.

Med det samme kender du som advokat alle sammenhænge, mønstre, udtryk, som er vigtige for at afdække, hvad der er forgået i virksomheden. Ved brug af Kunstig Intelligens (AI) understøttes advokatens arbejde, som gør det nemmere og hurtigere at finde frem til de relevante dokumenter i hele datasættet. Netop fordi at det er hele datasættet, der er tilgængeligt for analysen, gør at sammenhænge, mønstre og kreativiteten bliver belyst, hvilket kan være svært eller umuligt for de menneskelige ressourcer at gennemskue.

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på info@datadiscoverylab.com eller +45 70 267 800

Call Now Button