More data – less work
More data – less work

More data – less work

Intelligent Dataindsamling

Hvorfor siger vi at mere data giver mindre at lave for advokaten, klienten eller virksomheden, Vi har erfaring fra store analyse projekter, som efter utallige timer ofte giver tvivlsomme resultater, men til gengæld masser af læring.

Grunden til at vi kan garantere – mere data er mindre arbejde – er fordi vi har udviklet modeller i kunstig intelligens som skal bruges til at gennemgå data og vi skal derfor ikke bruge værdifuld tid på at programmere og udvikle den kunstige intelligens.

Den er tilgængelig i vores laboratorie og det er dig som ekspert, der fortæller hvad du er på udkik efter, hvorefter vi sætter modellerne i gang.

Vi indsamler ikke kun den kendte data, men den samlede data der er relevant, således at du får et fuldstændigt overblik. Om det er data der er blevet stjålet af medarbejder, en hacker eller hvis der er tale om svindel, så finder vi data der kan bevise det.

Hvis data er i fysisk form, billeder, papir tabeller, håndskrevet eller det er video eller lyd, laver vi det om. og stopper ikke med at lede før vi har gennemsøgt både det ”synlige internet” og det mørke internet. 

Vi er data-drevet i vores tilgang til efterforskning og undersøgelser, derfor kan vi arbejde med ekstrem store datamængder, ustruktureret, såvel som struktureret.

Ring gerne til os og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at;

  • Indsamle og søge data fra sociale netværk, internettet og dark web
  • Dataindsamling On-Demand ved at strømline og få det vigtigste frem på få timer
  • Dataindsamling for undersøgelser af fx svindel, alt sammen kan gøres uden at besøge lokationen

Tjek vores post på hjemmesiden, hvor vi fortæller om andre relevante emner.

Call Now Button