Nyt dansk AI Laboratorie for hurtig og effektiv digital efterforskning

Revolutionerende løsning finder svar i store datamængder hurtigt og effektivt med data-drevet analyse og åbner nye muligheder….

”Det særlige ved Data Discovery Lab er de modeller, vi bruger, som er rettet mod efterretning og undersøgelse af store mængder data – herunder også data, der er ustruktureret og usammenhængende. Vores modeller er allerede trænet gennem lang tid til at analysere omfattende datasæt, og afsløre de beviser, som ligger gemt i disse data. Med traditionelle processer og interne undersøgelser kan det tage uger eller måneder at finde de samme informationer. Vi kan gøre det på timer”, siger Frank Papsø, Partner i Data Discovery Lab, og fortsætter:

”I praksis får vores kunder deres eget ’laboratorium’, hvor de kan tilføre de data, de vil undersøge og analysere, og vi hjælper dem med at finde det, de søger. Løsningen arbejder diskret, hurtigt, effektivt og sikkert.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på info@datadiscoverylab.com eller +45 70 267 800

Call Now Button